Kontakt - +45 21 35 00 70
Vi leverer lokalt i Silkeborg og omegn
Velkommen

Kurser, events og inspiration

Se og tilmeld dig vores aktuelle kurser her.

Velkommen til vores kursussted, fyldt med inspiration og ideer til dig, som har lyst til at arbejde med forskellige former for kreative projekter. Vi afholder mange forskellige typer kurser og arrangementer gennem året og der er plads til alle, både nybegyndere og de mere erfarne. 

Hos os vil du opleve det gode håndværk, nytænkning i anvendelse og sammensætning af materialer og ikke mindst den hyggelige og uformelle atmosfære, i den gamle brugsforeningsbygning.

 

Åbne Atelierdøre
Blomst & Gren er med til at skabe liv og glæde i vores by, når vi deltager i Silkeborgtraditionen ”Åbne Atelierdøre” hvert år i august. Vi åbner, sammen med 99 andre kunstnere, vores døre og byder velkommen til store og små. Butikkens inde- og udearealer er pyntet særligt op denne weekend, og vi viser, hvordan vi nytænker naturens og årstidens smukkeste blomster, vækster og grene i skønne, finurlige kreationer.

 

Events, inspiration og oplevelser
Blomst & Gren danner også rammen om forskellige blomsterdemonstrationer, smagninger af øl, vin mv. i løbet af året. Vi tilbyder arrangementer til både private, foreninger og virksomheder. Her kan i holde et en tøseaften, kollegahygge, et foreningsarrangement, lave teambuilding eller måske lave et indslag i en helt  anden anledning. Vi tager også gerne ud og viser, hvad vi kan.

Er du en del af en forening, en klub, et firma, eller har du et ønske om et privat arrangement, så planlægger og udfører vi det gerne for jer. Vi har dygtige folk i huset og gode kontakter til spændende leverandører og oplægsholdere, så bare sig til. Vi vil gøre vores yderste for at give jer en spændende oplevelse. Kontakt butikken på butik@blomstoggren.dk. Eller ring på 21350070.

Følg med i aktuelle aktiviteter på vores Facebook-side.

 

Om underviserne fra Blomst & Gren:

Anne Christina Jensen har en fortid som ophavsmand på butikken Rasmine Von Unika, Lysbro. Kendt for sine utraditionelle kreationer med især grøntsager, grene, blomster og alt fra naturen. Hun arbejder især med den rustikke, nordiske trend.