Kontakt - +45 21 35 00 70
Vi leverer lokalt i Silkeborg og omegn
Velkommen

Firmaaftale

Ønsker du en firmaaftale med månedlig fakturering, kontakt venligst Blomst & Gren? Oplys venligst firma, cvr, addresse, telefon, email, kontaktperson.

Blomster på abonnement

Ved du at blomster på arbejdspladsen gør arbejdsmiljøet bedre, og nedsætter stress?
Vi gør det let for dig at få blomster på bordene i dit firma!

Få blomster leveret til døren hver uge - bestil et abonnement på blomster.

Du kan også bestille blomster efter eget ønske her på siden, enten til afhentning i butikken eller til levering lokalt i Silkeborg og omegn. Se hvor vi leverer og bestil her.

Skal du til reception eller andre festlige lejligheder?

Hos Blomst & Gren har vi altid friske buketter, trendplanter, spændende gavekurve og mange andre gaveideer klar til dig, lige til at tage med i farten! Bare kig ind!

Alle vores buketter og arrangementer bindes af vores erfarne blomsterdekoratører. Når du bestiller en buket her på web.siden til lokal levering, vælger du en stilart, en farveskala og en pris. I kommentarfeltet beder vi dig skrive tre ord om dit firma eller den der skal modtage blomsterne, så vi kan binde en særlig buket der passer til lige netop personen eller stedet.

Blomsterdekoratøren bestemmer sammensætningen af blomsterne, ud fra sæson og bedst tilgængelige kvalitet. Vi har valgt denne fremgangsmåde for at sikre, at det altid er årstidsbestemte blomster og den bedste kvalitet der leveres.

 

Du bestemmer stil, farve og pris- vi designer din helt unikke buket!

 

Skal I holde firmafest?

Blomst & Gren leverer gerne blomsterne til firmafesten- ring til os på tlf. 21350070 eller kig ind i butikken og aftal nærmere.

Se vores info-flyer (PDF)

 

Send blomster til hele Danmark og til udlandet: Vi samarbejder med Euroflorist og klarer det let for dig.

Bestil her: Levering til Danmark - levering til udland.